Engels leren in het buitenland

Engeland engels leren

Ga Engels leren in een Engelstalig land om je Engels op te frissen of je niveau te verhogen. Uiteraard kan je Engelse les volgen in diverse landen verspreid over de wereld. Bekijk de mogelijkheden via de verschillende JoHo partners voor jouw ideale taalcurus in het buitenland.

Engeland

Voor het leren of verbeteren van je Engels kun je terecht bij 20 verschillende taalscholen in Engeland, Schotland en Noord-Ierland. Aanvullend kun je je er ook voorbereiden op het behalen van je Cambridge of IELTS diploma, het volgen van een heel academisch jaar Engels, of een cursus Business English. De cursus kun je combineren met excursies naar de Highlands of Stonehenge of geniet van de historische Britse steden waar je de cursus kunt volgen.

Cursussen worden gegeven in Belfast, Bournemouth, Brighton, Bristol, Cambridge, Eastbourne, Edinburgh, Exeter, Liverpool, Londen, Manchester, Newcastle, Oxford, Portsmouth, Torquay en York.

Australië

Je kunt een cursus Engels volgen in het sfeervolle Perth, het subtropische Brisbane of de dynamische wereldstad Sydney. De cursus kan dienen als voorbereiding op een Cambridge of IELTS examen, je kunt ook een cursus Business English. Naast het volgen van de cursus kun je natuurlijk het uitgestrekte Australië ontdekken en deelnemen aan één van de vele excursies die door de taalscholen wordt georganiseerd.

Malta

De cursus op Malta kun je volgen midden in de prachtige natuur op het eilandje Gozo of op het hoofdeiland Malta in Saint Julians, waar je gratis gebruik kunt maken van de Beachclub. Je kunt een cursus Engels volgen als voorbereiding op je TOEFL, IELTS of Cambridge examen of een cursus Business English volgen. Neem je liever een duik in de prachtige Middellandse Zee, combineer je taalcursus dan met een cursus zeilen of duiken.

Verenigde Staten

Een taalcursus volgen in de Verenigde Staten kan van het strand in Florida tot een taalschool in hartje Manhattan of San Francisco. Je kunt je hiermee voorbereiden op een TOEFL of Cambridge examen of een cursus Business English. Je volgt de cursus met studenten van over de hele wereld. Door sportactiviteiten en excursies naar bijvoorbeeld Hollywood leer je elkaar goed kennen.

Cursussen worden gegeven in: Atlanta, Boston, Chicago, Fort Lauderdale, Honolulu (Hawaï), New York, Los Angeles, Miami, San Diego, San Francisco, Santa Barbara, Seattle en Washington D.C.

Nieuw-Zeeland

Het moderne Auckland waar je de cursus volgt, ligt aan de Stille Oceaan en op een steenworp afstand van de tropische bossen en prachtige eilanden. Je kunt hier een cursus volgen als voorbereiding op het IELTS of Cambridge examen bij een moderne taalschool in het centrum van Auckland. Je studeert samen met Nieuw-Zeelanders en andere internationale studenten.

Canada

In Canada kun je Engelse les volgen in een wereldstad te midden van prachtige meren, bossen en bergen. Bij de grote, moderne taalscholen in Montreal, Toronto en Vancouver kun je je voorbereiden op een TOEFL, IELTS of Cambridge examen of op het volgen van een heel Academisch jaar Engelse les. Je kunt er ook voor kiezen om je taalcursus te combineren met een cursus golfen. Na de lessen en in het weekend kun je deelnemen aan de vele sportieve en culturele excursies die door de taalscholen georganiseerd worden.

Ierland

Wanneer je houdt van rugby, whiskey en ruige natuur is Ierland de ideale bestemming voor een cursus Engels. Je volgt les in taalscholen met moderne faciliteiten die allemaal in of dichtbij het centrum van een historische, Ierse stad liggen. Er worden ook cursussen zakelijk Engels aangeboden en cursussen die je voorbereiden op een TOEIC, TOEFL, IELTS of Cambridge examen. Wil je maximaal genieten van wat Ierland te bieden heeft, dan kun je de taalcursus ook combineren met een cultuur- of kookcursus.

Cursussen worden gegeven in Cork, Dublin en Galway.

Singapore

Singapore is de internationale metropool van Azië. Engels is een officiële taal en wordt alom gesproken. Singapore’s mengelmoes van culturen maakt dit tot één van de meest multiculturele stedelijke gebieden op aarde. Daarnaast vind je in Singapore ook witte zandstranden, een grote variëteit aan palmbomen, een bruisend nachtleven en enkele van de beste winkelcentra in Azië!  De taalcursus in Singapore wordt in het stadscentrum gegeven. Je verblijft in een gastgezin of in het EF residentie in een gedeelde of prive kamer. Multiculturalisme, stedelijke verfijning en een blauwgroene zee naar het leren van de Engelse taal, wat wil je nog meer?

Zuid-Afrika

De taalcursussen worden gegeven in een sfeervolle buitenwijk van Kaapstad en in het centrum van de stad. Het is mogelijk om de cursus te volgen als voorbereiding op een Cambridge examen of op het studeren van Commercieel Engels. Met excursies naar townships, Kaap de Goede Hoop en het theater leer je de stad en de omgeving goed kennen. Ga je liever zelf op ontdekkingstocht, dan kun je ook een fiets huren bij de school.

Schotland

Naast de bekende doedelzakken, haggis, whisky en kilts heeft Schotland ook een imposant landschap. Net als andere cursisten van over de hele wereld kun je Engels leren in Schotland op een internationale taalschool. Waarschijnlijk heb je tijdens je taalcursus Engels in Schotland nog wel tijd om een bezoek te brengen aan de Schotse Hooglanden en het meer (en monster) van Loch Ness. De maand augustus is dé festivalmaand in Schotland, maar het hele jaar door valt hier genoeg te beleven. Al met al is Schotland een veelzijdige bestemming voor Engels leren.