Taalcursussen & Taalreizen

taalcursussen en taalreizen
  • Van Spaans & 'tapa-tochten' in Salamanca tot Engels & duiken op Malta, van Italiaans leren & koken op Sicilië tot Frans & surfen in Biarritz en van degelijke Duitse grammatica in trendy Hamburg tot Chinees in booming Beijing.
  • Er kunnen allerlei redenen zijn om een taalcursus te gaan volgen, van jezelf ontwikkelen en je kansen op de arbeidsmarkt vergroten, tot je verstaanbaar leren maken in andere delen van de wereld die je wilt gaan ontdekken. Een taalcursus volgen in het buitenland is een perfecte manier om de taal snel onder de knie te krijgen. Zodra je de deur uit stapt kun je immers in uiteenlopende alledaagse situaties meteen oefenen wat je hebt geleerd. Zie ook Tips & informatie voor taalcursussen in het buitenland
  • Verken de mogelijkheden, op alle lesniveaus en op vele bestemmingen. Je kunt terecht voor zomerspecials, groepstaalreizen, academisch jaar, examencursussen en combinaties met vrijwilligerswerk, stage of werk in het buitenland:
  • Bij veel vrijwilligerswerk in het buitenland bestaat ook de mogelijkheid om lokaal een taalcursus te volgen, zo kan je eenvoudig twee activiteiten combineren.