Stagelopen in het Buitenland

stagelopen in het buitenland

Van een stage in de horeca op Curaçao tot een onderzoeksstage bij een IT Multinational in Barcelona en van een stage in de financiële sector in Australië tot meewerken aan de ontwikkeling van het toerisme op Mauritius. Bij JoHo World Activity en partners kun je terecht voor stages op MBO, HBO of Universitair niveau, met of zonder begeleiding en zowel voor meeloopstages als onderzoeksstages.

Stage Curaçao

In het buitenland stage lopen is een verrijking; een kans om kennis en ervaring op te doen in een totaal andere cultuur. Curaçao is een eiland waar per jaar gemiddeld duizend studenten naar toe komen. Naast duiken en stranden, is het een topbestemming voor stages.

Wereldstage is de stagebemiddelaar voor stages op Curaçao. Het stageprogramma bestaat uit het vinden van de juiste stageplaats, het helpen invullen van alle randvoorwaarden die nodig zijn om met je stage te kunnen beginnen, zoals huisvesting, opstellen van je stagecontract, vervoer van het vliegveld naar je huisvesting, introductiebijeenkomst, introductie bij je stagebedrijf, verblijfsvergunning, helpdesk 24 uur per dag en diverse kortingen bij feesten en evenementen.. Alles wat je nodig hebt om de basis te leggen voor een onvergetelijk buitenlands avontuur!

Dit stageprogramma verzorgt meeloopstages, projectstages maar ook afstudeerstages voor de meest uiteenlopende opleidingen.

Ook voor studenten die al een stage hebben geregeld kan dit stageprogramma alle andere zaken nog regelen die hier boven beschreven staan.

De basis van dit stageprogramma ligt in de Cariben met het hoofdkantoor op Curaçao. De lokale stagemedewerkers hebben een uitgebreid netwerk op Curaçao en kennen de eisen en wensen van de Nederlandse student. Ze staan klaar om ook voor jou een stageplaats op Curaçao of een ander Caribisch eiland te vinden.

Stageprogramma - Stagerichtingen & Vacatures - Huisvesting - Ticket & Vergunning - ​Kosten & Aanmelding
Het stageprogramma van Wereldstage

Studiegebieden: Zorg en Welzijn - Juridisch - Financieel - Sportmarketing - International Business - ICT - Psychologie & Maatschappij - Integrale Veiligheid - Marketing & Communicatie - Event management - Bedrijfskunde - Natuur & Milieu - Pedagogiek & Onderwijs - Bestuurskunde

Meer stages in het Caribisch gebied of een andere bestemming?

Stage Australië

Australië kent naast de geweldige cultuur en natuur ook een bruisend bedrijfsleven. Maak een sprong in je carrière en kies voor Sydney of een van de andere locaties. Je vindt stages in bijna alle branches, begeleiding op locatie & aanvullende services zoals taalcursussen of huisvesting.

Stage-Australia (onderdeel van Stage Global) is hét bemiddelingsbureau voor leuke en leerzame stage- en traineeprogramma's in Australië en is gespecialiseerd in het verzorgen van kwaliteitsstages in Australië. Ben je een gemotiveerde student of young professional uit Nederland of België? Dan ben je bij Stage-Australia aan het juiste adres voor een stage, afstudeerstage of traineeship met vergoeding! Ze hebben een gevariëerd bedrijvennetwerk in Australië met mogelijkheden in bijvoorbeeld Sydney, Melbourne en Perth, maar je kunt ook denken aan Adelaide, Brisbane, Cairns, Byron Bay of de Gold Coast.

Aanvullend vraagt Stage-Australia je visum aan (het is een erkend bedrijf voor het aanvragen en verwerken van visa waarbij ze samenwerken met de Australische immigratiedienst, ambassades en consulaten) en helpen ze je bij het vinden van passende huisvesting. Ook boek je voordelig je vlucht bij Stage-Australia en kunnen ze een welkomstpakket verzorgen.

Stage-Australia levert stages in vrijwel alle denkbare richtingen, zowel voor MBO, HBO als universitaire studenten.

Marketing & Communicatie Grafisch Design & Ontwerp Media & Entertainment
Film & TV Hospitality & Toerisme Bedrijfskunde & Management
Financieel & Accounting Facility Management Techniek, Bouwkunde & Electro
Juridisch Logistiek & Distributie ICT & Informatica
Human Resources (HR) International Business Sport (Management)
Health Care* Event Management Technische Bedrijfskunde
Luchtvaart (techniek)    

Meer stages in Australië & Nieuw-Zeeland

Meer stages in het buitenland

Vragen om jezelf te stellen

  • Wat is mijn belangrijkste reden om een internationale stage te gaan doen?
  • Welke competenties wil ik er gaan ontwikkelen?
  • Wat voor soort organisatie past bij mijn leerdoelen?
  • Wil ik ook het hele zoekproces zelfstandig gaan doen, of juist de hulp vragen van een bemiddelingsorganisatie?
  • Wil ik een nieuwe taal leren? Of een bepaalde taal verbeteren?
  • Welke eisen stelt mijn studie aan de organisatie en/of leidinggevende ter plekke?
  • Wil ik voor of na mijn stage ook nog reizen in het land of de regio?

 Bezoek joho.org voor stages in enkele populaire bestemmingen

Of check de meer exotische bestemmingen

Deel je stage in het buitenland ervaringen op WorldSupporter.org

Maak tijdens je stage in het buitenland gebruik van de samenvattingen en studiehulp in de JoHo Tentamenbank